Nederland
Valuta:
  Inloggen  |   Account aanmaken    
Sportschoenen & Laarzen online

Verzenden & retouren

Verzenden & retouren
Voertuig Levering Retourbeleid We hebben aangedrongen altijd la même dag van de bestelling, uiteraard, het principe van levering de volgende dag, zodat individuen om belasting spanning goederen 1-3 dagen over te dragen. Tijdens het transport, waarschijnlijk 7-15 dagen.

U moet de terugtrekking van transportation.Right We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid te betalen. 5 dagen na de package-ons moeten accepteren. wisselkoersbeleid voordat u geniet van een terugkeer, moet je aan te raken alvorens terug te keren het afleveradres om het item terug te keren naar ons. Alle items teruggestuurd naar ons mag niet worden gedragen, gewijzigd of gewassen hun oorspronkelijke staat alle etiketten.

We kunnen niet terug naar / niet om de naam te veranderen, zoals onjuiste schoenen, ik hou niet van het project. De Daarom maken zure que le grootte en projectlading wat ze willen.

annuleren
Als u wilt uw bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice alvorens te verzenden. Sorry, we kunnen de bestelling niet te annuleren, als het wordt verscheept. Bedankt voor uw begrip. Als je aangedrongen u wilt uw bestelling te annuleren, dan kunt u merkt het terugkeerbeleid.

Uw tevredenheid is ons streven. Wij bieden een uitgebreid terugkeerbeleid aan u. Alvorens terug te keren de goederen, neem dan eerst contact met ons om de Chat uw probleem. De meeste van de tijd, we zijn betrouwbaar om technische ondersteuning te bieden aan het probleem op te lossen, moet je niet om iets terug te sturen. Als er onherstelbare gebreken met de goederen, kunt u garanderen dat u wilt terugkeren naar het project in ruil Ze gaf ons onze reparatie of vervanging van 12 maanden, neem dan contact op met onze klantenservice, je het bericht later ontvangen. Ooops uw naam en ID.All om items terug te keren moeten worden bewaard in hun oorspronkelijke staat. Niet dragen, gewijzigd of gewassen, alle tags gekoppeld, you-moet de terugkeer kosten, transportkosten, de aankoop kosten.